Trouwen op Texel

Wilt u gaan trouwen of bent u getrouwd en wilt uw huwelijksnachten bij ons doorbrengen. U heeft de perfecte locatie gevonden voor een bruidssuite.

Nu ook online betalen mogelijk

Naast de reguliere Credit kaarten gaan wij vanaf 29 mei kunt u ook IDEAL accepteren als u boekt via onze Texel Suites website. Voor onze Duitse accepteren wij Giropay!

Arrangementen Hotel Texel Suites

Wilt u een arrangement boeken op Texel bij Design Hotel Texel Suites? Wij laten je genieten van elk seizoen, de mooie natuur, luxe, rust, ruimte en gastvrijheid zijn hier altijd aanwezig. Of al aan het kijken om uit te waaien in de winter en in de herfst? We hebben aanbiedingen inclusief diners in combinatie met ’t Pakhuus. Wij […]

Design Hotel Texel Suites ook voor zakelijke meetings

Design Hotel Texel Suites is uitermate geschikt voor zakelijke afspraken. Uw gasten genieten in een rustige sfeervolle setting van Texel. En dat komt uw workshop, heisessie of brainstorm zeker ten goede. Maak na de lunch met uw collega’s of zakenpartners een strandwandeling en begin met een opgeladen gevoel aan de tweede helft van de dag.

Arrangementen in “More Than Classic” en “Nouveau”

Genieten van de rust op Texel en van de ruige natuur. Wij hebben aanbiedingen inclusief diners, zo ook in combinatie met restaurant “Bij Jef” in Den Hoorn en ons eigen restaurant ’t Pakhuus. Wij zullen zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Het weer speelt geen rol als u bij ons verblijft , u heeft altijd alle […]