Design Hotel Texel Suites ook voor zakelijke meetings

Design Hotel Texel Suites is uitermate geschikt voor zakelijke afspraken.

Uw gasten genieten in een rustige sfeervolle setting van Texel.

En dat komt uw brainstorm, heisessie of creative session zeker ten goede. Maak na de lunch met uw collega’s of zakenpartners een strandwandeling of boottocht en begin met een opgeladen gevoel aan de tweede helft van de dag.

Suite 4 is ideaal voor de kleine en persoonlijke zakelijke meetings. U heeft een gas haard bij het zitgedeelte, een ruime tafel voor zes personen met prachtig uitzicht en alle gemakken in de buurt. Menig concept is hier geboren, deals uitgewerkt en nieuwe ideeën ontstaan.

Hotel Texel - keuken suite 4

Ideaal voor zakelijke afspraken

  • We geven u de rust en alle faciliteiten die u nodig heeft voor een succesvolle meeting. U heeft een eigen espresso machine met slow roast koffie uit Italië als u een boost nodig heeft.
  • Daarnaast serveren we in restaurant ’t Pakhuus lekkere plaatselijke vis- en vleesgerechten. U hoeft alleen maar de trap af om aan te schuiven voor lunch of diner.
  • En na een lange werkdag kijkt u met een voldaan gevoel uit over de haven van Oudeschild terwijl u geniet van een Texels biertje of een wijntje uit de wijn klimaatkast.

Design Hotel Texel Suites is de ideale locatie voor zakelijke afspraken, brainstorm of heisessies. Uiteraard kunnen u en uw genodigden ook bij ons overnachten.