Suite 2. Luxe en romantiek in luxe hotel Texel Suites

De intieme en romantische suite van luxe hotel Texel Suites

Heerlijk overnachten met zijn tweetjes op Texel doe je In suite 2 van de luxe Texel Suites.

U heeft een goed visrestaurant beneden aan de trap en een onvergetelijk uitzicht vanuit uw knusse woonkamer met alle ruimte om te relaxen. Vanuit de sfeervolle slaapkamer in de nok van het dak loopt u meteen door naar de romantische badkamer.

’s Avonds nestelt u zich in de heerlijke zitbank met een glas wijn en kijkt u uit over de haven en de Waddenzee. In deze designkamer geniet u met volle teugen van al het comfort. En natuurlijk van elkaar.

In een stap van uw bed in bad

In deze suite is het heerlijk vertoeven in de walk-in designbadkamer met zowel bad als regendouche met hoge instap.

U slaapt bovendien op een heerlijk comfortabel boxspring bed. Uitgerust wakker geworden maakt u ’s ochtends een lekkere kopje Italiaanse espresso in uw mooie design kitchenette waarmee u zowel een eenvoudige maaltijd kunt bereiden in de avond als u lekker thuis wil blijven.

Neem een heerlijk glas wijn uit de wijnklimaatkast, zet tevens een muziekje op en kijk met uw geliefde uit over het mooie Texel, de haven en de Waddenzee.

WiFi

GRATIS WIFI

WOEFIE

GEEN HUISDIEREN

Het beste van drie werelden in Boutique Hotel Texel Suites

De perfecte uitvalsbasis voor een luxe verblijf op Texel.

Luxe Hotel Texel Suites is een crossover van drie werelden; de vrijheid en rust van een design appartement, daarentegen de ruimte en privacy van een zomerhuis aan het water en zowel de luxe als de service van een hotelsuite.