Prijzen Design Hotel Texel Suites

Suite 2

vanaf

125,00

Suite 3

vanaf

85

Suite 4

vanaf

124,50

Kijk vrijblijvend bij beschikbaarheid voor een hotel suite of een arrangement.  De arrangementen en aanbiedingen staan altijd onderaan de pagina van de beschikbaarheidsresultaten

U kunt telefonisch informeren naar één last minute als u er snel even tussenuit wilt.

Uw boeking is last minute tenzij u 5 dagen of minder voor aankomst boekt en mits u belt of e-mailt voor een suite. Immers met een telefoontje bent u sneller geïnformeerd en is de kans groter op korting omdat wij geen provisies over de eventuele boeking hoeven af te dragen.

Texel Suites arrangement op maat

Ook  kunnen wij op maat een arrangement voor u samenstellen. Populaire arrangement combinaties zijn met Michelin restaurant “Bij Jef”  in Den Hoorn en zo ook restaurant “de eilandkeuken” in Den Burg. Maar om het simpel te houden vinden de betalingen direct plaats bij de opgenomen restaurants van het arrangement.

Suite 2 is de meest intieme suite voor u en uw partner. Maar ook twee vriendinnen kunnen hier goed samen vertoeven. Suite 2 bereikbaar via trappen kunt u boeken vanaf € 125,- per persoon per nacht inclusief ontbijt.

Per week vanaf € 1595,- voor 2 personen.

Suite 3 is de perfecte suite voor twee of drie personen. Ook met kleine kinderen een goede keus! Suite 3 bereikbaar via trappen kunt u boeken vanaf € 85,- per persoon per nacht inclusief ontbijt als u komt met drie volwassenen. Voor twee personen vanaf € 125,- per persoon.

Per week vanaf € 1595,- voor 2 personen.

Suite 4 is ten eerste ideaal voor zowel twee koppels, als één koppel maar ook voor families. Suite 4 bereikbaar via trappen kunt u boeken vanaf € 99,50 per persoon per nacht inclusief ontbijt als u komt met 4 volwassenen.

Indien met zijn drieën vanaf € 124,50 per persoon per nacht en met zijn tweeën vanaf € 184,50 per persoon per nacht.

Per week vanaf € 2495,- voor 4 personen.

Voorwaarden Hotel Texel Suites

 • Minimum verblijf 2 nachten, mits arrangement voor één nacht
 • De bovenstaande prijzen zijn de prijzen voor volwassenen. Ofschoon 16 jaar en ouder
 • Alle prijzen zijn inclusief ontbijt en BTW,
 • Verblijf langer dan 4 dagen extra korting en last minutes maximaal 15% korting
 • Check-in vanaf 16.00 uur. Check-out 11.00 uur (eerder inchecken in overleg)
 • Kinderbedjes en zowel een babyfoon is aanwezig (bereik tot het restaurant) zijn gratis opvraagbaar bij de gastheer
 • Indien met kinderen zie beschikbaarheid – minimale kosten per nacht – maximaal € 10,00 p.n. extra
 • Texel Suites behoudt bovendien het recht de suite prijzen op ieder moment te mogen wijzigen
 • Design kitchenette is goed geoutilleerd en bevat alle basis benodigdheden
 • Gratis koffie en thee tijdens uw verblijf in de suite
 • Gratis wifi
 • Geen huisdieren toegestaan*
 • Geen lift aanwezig, suites bereikbaar via trappen**
 • Roken is niet toegestaan in de suites

* Alle suites willen wij toegankelijk houden voor gasten met allergieën.

** Mensen met handicap of die slecht ter been zijn adviseren wij niet bij ons te boeken.

Annuleringsvoorwaarden Hotel Texel Suites

Wij hanteren de uniforme voorwaarden Horeca (uvh). De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn de voor­waarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restau­rants, cafés en aanverwante bedrijven hore­cadien­sten verlenen en horecaovereenkomsten sluiten. (Artikel 9.2.2. is belangrijk bij het annuleren van een reservering.)

Alleen geldig wanneer men per e-mail of telefonisch annuleert.

A. Wanneer de annulering binnenkomt meer dan 1 maand voor de in­gangs­datum van de reservering hoeft de gast niets aan het hotelbedrijf te betalen.

B. Wanneer de annulering binnenkomt meer dan 14 dagen voor de in­gangs­datum van de reservering is de gast gehouden 15% van de reserve­ringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

C. Wanneer de annulering binnenkomt meer dan 7 dagen voor de in­gangs­datum  van de reservering is de gast gehouden 35% van de reserve­ringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

D. Wanneer de annulering binnenkomt meer dan 3 dagen voor de in­gangs­datum van de reservering is de gast gehouden 60% van de reserve­ringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

E. Wanneer de annulering binnenkomt meer dan 24 uur voor de in­gangs­datum van de reservering is de gast gehouden 85% van de reserve­ringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

F. Wannneer de annulering 24 uur of minder binnenkomt voor de in­gangs­datum van de reservering is de gast gehouden 100% van de reserve­ringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.