Suite 4: Luxe en design voor vrienden of familie

Het ideale luxe verblijf op Texel voor 4 personen

Suite 4 in Design Hotel Texel Suites is zowel ideaal voor twee koppels als voor één koppel maar ook voor families met één of twee kinderen. In deze loft van 140 m² is het echt vorstelijk genieten van luxe en de ruimte terwijl u uitkijkt over de Waddenzee en de haven.

Neem een lekker glas wijn en een hapje. Droom weg bij de open haard met een boek of haal samen oude leuke herinneringen op van vroeger. In ons designhotel voelt u zich omringd door zowel de sfeer van vroeger en de stijl van nu. Hier vergeet u de dagelijkse hectiek.

Het is puur genieten in suite 4

Suite 4 heeft twee designbadkamers met een bad en een heerlijke regendouche. In de twee grote slaapkamers wordt u iedere ochtend ontspannen wakker op een boxspring bed. Begin uw dag met een geurige Italiaanse espresso uit de designkitchenette. Iedereen kan zijn eigen gang gaan in deze ruime suite met aparte eetkamer en living.

Luister naar de muziek die u wilt of kijk een mooie film. Het kan allemaal, want u heeft een dvd- en muziekinstallatie en maar liefst drie flatscreen-tv’s. Maar u kunt natuurlijk ook lekker voor de open haard hangen of in de zomer naar de voorbijkomende boten op de Waddenzee kijken.

WiFi

GRATIS WIFI

WOEFIE

GEEN HUISDIEREN

Het beste van drie werelden in Design Hotel Texel Suites

De ideale luxe kamer van formaat voor een luxe vakantie op Texel.

Design Hotel Texel Suites is een crossover van drie werelden; de vrijheid en rust van een design appartement, daarentegen de ruimte en privacy van een zomerhuis aan het water en zowel de luxe als de service van een hotelsuite.