Trouwen op Texel

Uw perfecte bruidssuite bij Hotel Texel Suites

Wilt u gaan trouwen of bent u getrouwd en wilt uw huwelijksnachten bij ons doorbrengen. U heeft de perfecte locatie gevonden voor een bruidssuite. Wij zorgen dat u op alle wenken wordt bediend en in alle rust, in een intieme sfeer van u huwelijksnachten te kunnen genieten. Er is zelfs al een trouwlocatie op 150 meter afstand in de molen die u vanuit uw suite kunt zien.. Suite 2 is verreweg favoriet als bruidssuite voor een koppel. Daarentegen is suite 4 ook populair als er kinderen mee gaan of als suite voor vaders en moeders die de bruiloft bijwonen.

Trouwlocaties

Op Texel zijn veel trouwlocaties. U kunt trouwen op het strand, op een boot, in een schapenboet, de molen in Oudeschild. De Gemeente heeft een overzichtelijke pagina met trouwlocaties en trouwambtenaren die u wettelijk in het echt mogen verbinden. Klik hier om deze pagina te bekijken!

Weddingplanner

Astrid Santé van celestrial weddings kan uw bruiloft organiseren als u zorgeloos wilt trouwen. Wie wordt de ceremoniemeester? Geef uw getuige, beste vriend – of vriendin of broer of zus vrij op uw bruiloft. Astrid heeft veel ervaringen met de wat grotere maar ook de wat kleinere intiemere bruiloften. Ga naar WeLoveTexel  en kijk of het misschien leuk of handig is om een professional het werk te laten doen van organiseren.

Bruidsfotografie

Hier een aantal suggesties waarvan wij hele mooie plaatjes hebben van voorbij zien komen. Toevallig allemaal vrouwen.

Hotel Texel Suites - Trouwen op TexelSimone

Remke

Sanne

Marlene